inOne Film – ditt produktionsbolag i Stockholm

inOne Film AB är ett produktionsbolag som levererar dokumentärfilm och film i dokumentär anda till företag därför att verkligheten bygger förtroende, och de personliga berättelserna får oss att lyssna och dela vidare.

Vi har lång erfarenhet av TV och filmproduktion, framför allt dokumentärer och reportage.

Våra företagsfilmer fokuserar på vilket budskap och känsla filmen ska lämna tittaren med, och bygger förtroende genom att så mycket som möjligt ta tittaren till platsen där och då det händer.

Ett produktionsbolag i Stockholm

Vi gör stora som små filmproduktioner, och som ett komplett filmproduktionsbolag tar vi hand om din hela filmproduktion, från filmidé och manus till inspelning, intervjuer och redigering. Vi erbjuder även rörlig grafik, animering och livestreaming.

”Årsfilmen 2020 om bygget av Lilla Lidingöbron har redan nått över 80 000 personer via Lidingö stads facebook-konto och vi får många positiva kommentarer om filmen. inOne vet verkligen vad de håller på med. Att Richard och Linda dessutom är snabba och lätta att ha och göra med adderar förstås på pluskontot.”

Linda Blomqvist
Linda Blomqvist VD, Manus, Producent och Regissör
linda.blomqvist@inone.se
+46 (0)76 256 78 33
Richard Magnusson
Richard Magnusson Fotograf, Redigerare, Producent och Regissör
richard.magnusson@inone.se
+46 (0)73 292 81 02
OS-filmning-Still014
IMG_9395

Vår producent Richard i morgonsoffan då han producerade One Night with Elvis. Det var första gången SVT sände ett 12-timmars non-stop program.

Richard är även musiker och turnerar med sitt band. Musik och låtskrivande har stor betydelse för både Linda och Richard.

Dela det här med dina vänner på
Shopping Basket